shape

Ontdek het beste van het beste.

Personeel aanwerven is nog nooit zo makkelijk geweest als nu. Kies uit een reeks getalenteerde sollicitanten door middel van onze AI-gestuurde, machine learning platform. De technologie van Simply Apply zorgt ervoor dat u geen tijd verliest in het zoeken naar uw volgende topwerknemers.

  • Intelligent
  • Maak gebruik van de nieuwste technologie om uw aanwervingsstrategie een boost te geven.

  • Betaalbaar
  • Bespaar op uw budget bij het aanwerven van personeel. Ons platform is goedkoper en efficiënter dan de klassieke recruiters.

  • Schaalbaar
  • AI en machine learning staan nog in het prille begin van hun mogelijkheden. Groei mee met de technologie van morgen, waar AI en machine learning de norm zullen worden.

imageTijd voor een upgrade

Verander uw wervingsproces met AI.

Geschikt personeel zoeken en aanwerven is een duur proces en kost veel tijd. Simply Apply zorgt ervoor dat u aan de hand van AI en machine learning zo snel mogelijk kandidaten vindt die het best passen bij uw vacatures. Verder biedt Simply Apply u nog een reeks andere voordelen:

1

No cure, no pay

U hoeft enkel te betalen wanneer u een door ons doorverwezen sollicitant aanwerft. Op deze manier blijft onze dienst zo voordelig mogelijk zodat wij andere ondernemingen vooruit kunnen helpen.

2

Diverse getalenteerde kandidaten

Wij bieden een vijver vol getalenteerde sollicitanten aan. Met behulp van onze AI en machine learning algoritmes worden de meest geschikte kandidaten geselecteerd en naar voren geschoven voor uw vacatures.

3

Tijd voor een upgrade

Ondernemingen worden complexer. De juiste werknemers zoeken is nog nooit zo moeilijk geweest. De klassieke manier van solliciteren kost te veel geld en tijd. Het is tijd om over te schakelen naar een computergestuurde aanwervingsstrategie.

image
handshake

Zoek sneller naar de beste kandidaten.

Simply Apply zorgt ervoor dat personeel zoeken sneller en goedkoper gebeurt. Met een druk op de knop krijgt u toegang tot een vijver vol getalenteerde sollicitanten. Onze software zal automatisch de meest geschikte kandidaten selecteren op basis van hun skillset en doorsturen naar u. Neem contact op met ons om uw aanwervingsstrategie voor altijd te veranderen!

Contacteer Ons
shape
shape